TPAO Konferans salonunda gerçekleştirilen yıl sonu etkinliği kreş öğrencilerinin bir yıllık çalışmalarının sergilendiği salonda veliler sergiyi ilgiyle izledi. Etkinlik Saygı duruşuyla başladı. Kreş Müdüresi Zeynep Çekim, yılsonu etkinliği çerçevesinde açıklamalarda bulundu. 

Konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte öğrencilerin birbirinden güzel oyunları ve skeçleri, veliler tarafından ayakta alkışlandı.

Etkinlikte aileler mutluluklarını ifade ederek, çocuklarının bu kadar güzel etkinlik hazırladıklarından dolayı kreş yöneticilerine teşekkür etti. 

Yağmur Taneleri Kreşi Müdüresi Zeynep Çekim, yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın bize sergiledikleri sergimizde, burada tüm eşyaları, malzemeleri bir yıl boyunca yaptıkları etkinlikler yer alıyor. Bugün burada 60 öğrencimizin yaptığı etkinlikler aileleri ile beraber herkes çok heyecanlı. Anadolu ateşi olsun, ingilizce etkinlikler, dersler olsun, dans gösterilerimiz var, işaret dili eğitimlerimiz var.Etkinliğimiz çok güzel geçiyor, çok heyecanlıyız" dedi. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha