Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Çuhadar, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz'le birlikte, Şehit Engin Tilbaç Anaokulu, Hatice Taşar Özel Eğitim Uygulama Okulu (III. Kademe) ve Adıyaman Yenilikçi Eğitim Merkezi (AYEM)'de incelemelerde bulundu.

İlk olarak Şehit Engin Tilbaç Anaokulu'nu ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar, okul müdürü Nilgün Alagöz'den okul hakkında bilgi aldı.

Daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya gelen Vali Çuhadar, öğrencilerle sohbet ederek yapılan çalışmalarda onlara eşlik etti.

Vali Çuhadar, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz'le birlikte daha sonra hayırsever iş adamı Hasan Taşar'ın eşi Hatice Taşar adına yaptırdığı 12 derslikli Hatice Taşar Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek, eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 

Vali Çuhadar, "Engelli çocuklarımızın eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla ilimize güzel bir eğitim yuvası kazandıran değerli hemşerimiz Hasan Taşar'a gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.

Vali Çuhadar, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz'le birlikte son olarak öğrencilere daha iyi eğitim ve öğretim imkânlarının sunulması ve eğitimde teknoloji entegrasyonunu artırmaya yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yenilikçi Eğitim Merkezini ziyaret ederek, burada yürütülen teknolojik çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha