Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı, Üniversite Senatosu, Üniversite Kalite Kurulu, Enstitü, Fakülte, Yüksekokul ve Daire Başkanlıklarını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında geniş çaplı bilgiler alırken, ziyaret kapsamında Üniversitede eğitim-öğretim gören öğrencilerin de görüşleri alındı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Takımının Üniversiteyi ziyareti ile ilgili açıklama yapan Üniversite Kalite Kurulu Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Aydın, üniversite olarak bu güne kadar yapılan çalışmalarda büyük titizlik gösterdiklerini ve bu ziyaret ile de meyvelerini toplayacaklarına inandıklarını belirtti.

Prof. Dr. Aydın, "Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kurularak 2015 yılında hayata geçirilen Yükseköğretim Kalite Kurulu, Kurumsal Dış Değerlendirme Takımları ile geçen yıldan itibaren Üniversiteleri ziyaret ederek Kurumsal Geri Bildirim Raporları hazırlamaya başladı. Bu kapsamda, Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı Üniversitemizde bir ay kadar önce ön değerlendirme ziyareti gerçekleştirdi. Şimdi ise 4 günlük bir durum değerlendirmesi ziyareti gerçekleştiriliyor. Ziyaretin ardından ise Üniversitemiz Kurumsal Geri Bildirim Raporu hazırlanacak. Bizler Üniversitemizdeki tüm iş ve işlemlerde kaliteyi ön planda tutmaktayız. Bu bağlamda Üniversitemizin davetiyle gelip yapmış olduğumuz iş ve işlemleri dışarıdan bir gözle gözlemleyen Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Takımına teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha