Toplantı öncesinde Üniversite kreşini gezerek minik öğrencileri ziyaret eden Prof. Dr. Gönüllü, kreş yetkililerinin güzel çalışmalara imza attığını belirterek, “Kreşimiz gerek fiziki anlamda gerekse de eğitim ve eğitimci anlamında ilimizin önce gelen kreşlerinden bir tanesidir. Gösterilen ilgi de bunun bir göstergesidir. Burada minik evlatlarımızı geleceğe hazırlamak adına en güzel eğitimi en verimli şekilde vermeye çalışıyoruz” dedi.

Kreş Müdürü Mehmet Süzen ise Üniversite kreşinin Güneydoğu’nun en güzel kreşi olduğunun altını çizerek, “Güneydoğu’nun en güzel üniversitelerinden biri olan Adıyaman Üniversitesi kreşi de Güneydoğu’nun en güzel kreşidir. Gerek güvenlik gerek eğitim gerekse de fiziki ortam açısından eksiğimiz yok. Yeni eğitim-öğretim yılında da miniklerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz”ifadelerini kullandı.

Kurul toplantısının ardından Üniversite Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Habip Almiş, öğrencileri birer birer muayene ederek, sağlık durumları ile ilgili bilgi verdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha