Öğretmenler Meryem Çetinkaya, Şehide Sitil, Doğan Kaloğlu ve Serap Kalağası duydukları memnuniyeti dile getirirken, üniversitemizin en çok tercih edilen üniversiteler sıralamasında 1. Sırada olmasının nedenini anladıklarını belirttiler.

Gezi öncesi Üniversitenin Vehbi Koç Konferans Salonunda üniversite idari çalışanlarının anlatımlarıyla üniversite hakkında bilgiler alan öğrenciler, sosyal, sportif, kültürel, eğitim-öğretim, yurt ve yemek konuları ile ilgili bilgilendirildiler.

Öğrenciler ve okul öğretmenleri “Adıyaman Üniversitesinde okumak bir ayrılacaktır” diyerek hayranlıklarını dile getirdiler.

Minyaman Çarşısı, Adıyaman Evi, Nemrut Dağı Tümülüsü ve Perre Antik Kenti görsellerinin de içerisinde bulunduğu kampüs alanını gezen öğrenciler, sınıflar, yemekhane ve kantinlere de göz gezdirdiler.

Geziden dolayı oldukça memnun olduklarını belirten Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Doğan Kaloğlu, “Oldukça verimli bir gezi organizasyonu oldu. Gerek anlatılanlar gerekse kendi gözlerimizle gördüğümüz güzellikler üniversitemizin neden bu kadar tercih edildiğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Özellikle öğrencilerimizin Adıyaman Üniversitesini tercih etmeleri konusunda bilgiler vereceğiz. Başta Üniversite Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha