Sendika üyelerinden oluşan heyet, Rektör Turgut’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Şube Başkanı Ağar, eğitim camiasının Rektör Turgut’tan çok büyük beklentilerinin olduğunu, Adıyaman ve Adıyaman Üniversitesi adına önemli çalışmaların altına imza atılacağına inandıklarını söyledi.

Rektör Turgut ise Türk Eğitim-Sen Başkanı Ağar ve ekibine teşekkür ederek, “Bu güzel ziyaretten dolayı Türk Eğitim-Sen ailesine teşekkür ediyorum. Eğitim camiasının desteğini yanımızda hissetmek bizlere güç veriyor. Eğitimi bir bütün olarak değerlendiriyorum. Üniversitemizin en önemli paydaşları anaokulundan liseye kadar okullarımızdır, burada çalışan öğretmenlerimizdir. Daha iyiye ve daha güzele ulaşabilmek adına elbirliğiyle hareket edeceğiz. Üniversitemizin kapıları tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sonuna kadar açık. Donanımlı bir kütüphanemiz var, sosyal alanlarımız var. Bu imkanlardan bütün öğrenci ve öğretmenlerimiz yararlanabilir. Devletimizin sunmuş olduğu imkanları vatandaşlarımızla buluşturmak en önemli önceliğimiz olacak.” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Türk Eğitim-Sen Başkanı Ağar tarafından Rektör Turgut’a şiir kitabı ve Türk Bayrağı desenli tablo hediye edildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha