Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu, Rektör Danışmanlarından Doç. Dr. Sayad Kocahan ve Doç. Dr. İbrahim Hakan Bucak hazır bulundu.

Rektör Turgut’a yeni görevinde başarılar dileyen Özhan, “Adıyaman Üniversitesi ilimizin temel taşlarından birisi. Gençliğimizi emanet ettiğimiz üniversitemizin, gençliğimize gerek ahlaki değerleri, gerekse teknolojik gelişmeleri en iyi şekli ile kazandıracağından en ufak bir endişemiz yok. Bu vesile ile geçmişte de Adıyamanımıza çok ciddi hizmetler sunmuş olan sayın hocamıza yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Turgut ise Özhan’a güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederek, “SANKO uzun yıllardır hem Adıyamanımıza, hem de Türkiye’mize ciddi katkılar sunan çok önemli bir holding. Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında birbirimize ciddi katkılar sunacağımızı ümit ediyorum. Bu kapsamda üniversitemizde çok değerli ve birikimli hocalarımız mevcut. SANKO Holding’in tecrübesiyle üniversitemizin vizyonunu ve birikimini bir araya getirerek Adıyamanımıza daha iyi hizmetler üretme düşüncesindeyiz.”ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha