Arıcıoğlu, ziyarette, Rektör Turgut’u Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan “Anadolu Günleri” adlı fuarın açılış programına davet etti.

Çelik ise Turgut’a yeni görevinde başarılar diledi.

Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette konuşan Arıcıoğlu, "Bizler Bursa Adıyamanlılar Derneği olarak ilimizi dışarıda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan ‘Bursa Anadolu Günleri’nde Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamızı da aramızda görmek istedik. Kendisinin gerek bilgi, birikim gerekse de hayat tecrübeleri ile bizlere ilimizi temsil noktasında önemli katkılar yapacağını düşünüyoruz.” dedi.

Çelik ise, "Adana Numune Hastanesinde çalıştığı dönemdeki çalışmalarıyla kamuoyunun saygısını ve takdirini kazanan Prof. Dr. Mehmet Turgut’un Adıyaman Üniversitesinde de çok önemli hizmetler yapacağına inanıyoruz. Kendisinin bir hekim olarak Adıyaman insanına yapmış olduğu katkılara da yakından şahit olduk. Ben şahsım ve kurumum adına Prof. Dr. Mehmet Turgut’a yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Turgut, güzel dileklerinden dolayı Arıcıoğlu, Alp ve Çelik’e teşekkür etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha