20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi Adıyamanlı öğrencilere önemli bir hizmet sunan Adıyaman Belediyesi’nin öğrencilerin son eksiklerini tamamlamalarını sağlamak amacıyla başlattığı ücretsiz online LGS tekrar kampı yoğun ilgi gördü.

-Öğrenciler, dolu dolu kamp programı gerçekleştiriyor

Her gün bir dersin genel tekrarının yapıldığı ve bir hafta da tamamlanacak olan online ücretsiz tekrar kursuna 300’e yakın öğrencinin kayıt yaptırarak katıldığını söyleyen yetkililer, derslerin oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan sınav öncesi bu kursun öğrenciler için faydalı olacağına inandıklarını da sözlerine ekleyen yetkililer şunları dile getirdi:

“LGS’ye girecek olan 8. sınıf öğrencilerimizin eksiklerini tamamlamalarına yardımcı olmak için pazartesi gününden itibaren başlattığımız online LGS tekrar kampı büyük bir keyifle devam ediyor. Tamamen ücretsiz olan bu kampımızda her gün bir dersin genel tekrarı yapılarak öğrencilerimizin eksikleri gidermeye çalışılıyor. Alanında uzman eğitmenlerimizin verdiği Türkçe, Matematik, İnkılâp Tarihi, Fen Bilimleri, İngilizce ve Din Kültürü dersleriyle dolu dolu bir kamp programı gerçekleştiren öğrencilerimiz, yoğun programdan sıkıldıklarında farklı etkinliklere de katılabiliyor. İnşallah bu projemiz öğrencilerimize katkı sağlar ve Adıyaman’ımız bu alanda üst sıralarda yer alır."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha