İlçedeki okulların ‘Okulum Temiz’ belgesi almak için çalışmaları tamamlayarak başvurduğu Kahta ilçesinde ilk etapta belgelendirilmesi tamamlanan okulların belgeleri takdim edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile TSE iş birliğiyle eylül ayından bu yana okullarda yapılan incelemeler neticesinde standardı yerine getiren okullar ‘Okulum Temiz’ belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen takdim etti.

Okullarda yapılan çalışmalar devam ederken bakanlık denetmenleri tarafından yapılan incelemelerde TSE standartlarını taşıyan okullara ‘Okulum Temiz’ belgesi verilecek.

TSE standartlarına uyguluk çalışmaları ile enfeksiyonu önlemeye yönelik çalışmaların ilçe merkez ve köy okullarında devam ettiğini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, “Tüm okullarımızda hummalı bir çalışma var. İlçemizde görevlendirilen bakanlık denetmenleri, denetimlerine aralıksız devam etmektedir. Denetim sonucunda gerekli saha ve dokümantasyon işlemlerini tamamlayan okullarımız ‘Okulum Temiz’ belgesini almaya hak kazanacak. Gayemiz bu belgeleri hak kazanan okullarımıza kazandırmaktan öte önleyici tedbir ve kalite standartlarımızı kalıcı hale getirmektir." şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha