eTwinning Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa Kalite Etiketi, Ulusal Kalite Etiketi Levhası, Avrupa Kalite Etiketi Levhası ile eTwinning Okul Unvanı alan öğretmenler ve okullara belgeleri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz tarafından verildi.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen törene İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, şube müdürü Abdullah Bilen, eTwinning İl Koordinatörü Soner Mutlu, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Alagöz, burada yaptığı konuşmasında, "Avrupa'da okul ortaklarının kurulması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dil becerilerinin artırılması amacıyla yürütülen eTwinning faaliyetlerinin ülkemizde ve ilimizde yaygınlaştırılması için geçtiğimiz yıllarda öğretmenlerimize eğitimler gerçekleştirildiğini belirtti.

Alagöz, "2019 yılı Kalite Etiketi başvuruları sonucu, 12 öğretmenimiz, 18 "Ulusal Kalite Etiketi" ve 3 "Avrupa Kalite Etiketi" almaya hak kazanmışlardır. eTwinning Okulu değerlendirmeleri sonucu ilimizden 4 okulumuz da "eTwinning Okulu" unvanı ile ödüllendirilmiştir. Okullarımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha