Simya Koleji 2. Sınıf öğrencileri, Gençlik ve Kültür Evi gönüllüleriyle birlikte Zeynel Abidin Türbesi yakınlarında fidan dikimi gerçekleştirdi.

İlkokul öğrencileri, Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından verilen fidanları toprakla buluşturdu.

Simya Koleji 2. Sınıf Öğretmeni Zeynep Bozat, burada yaptığı açıklamada, “Bugün simya kolejinin ağaç dikme etkinliklerine büyük bir zevk ile katıldık. Büyük bir zevk ile ağaç diktik. Çünkü bizler ağaçların doğa ne kadar güzelleştirdiğini doğa ne kadar oksijen verdiğini sınıfça biliyoruz. Anlatıyoruz. Çevremizi güzelleştirmek ağaçla başlar. Hepimiz ağaç dikelim ağaç dikme önem verelim” dedi.

Gençlik ve Kültür Evi Sorumlusu Yeşim Çelik Süzer ise şöyle konuştu:

"Bizler gençlik evi gönüllüleri ve Simya Koleji 2/A sınıfı ile beraber çocuklarımıza yeşili sevdirmenin daha çok sosyal sorumluluk bilinci kapsamında, doğa güzelliklerini, ağacın önemini, yeşilin önemini, çevre bilinci oluşturmak için böyle bir çalışma içine girdik. Çok da mutlu olduk, çocuklarda böyle bilincin oluşması onlar için büyüdüklerinde daha bilinçli bireyler haline gelecektir. Emek veren ekibime ve Simya kolejine teşekkür ederim. Çevre ve Orman müdürlüğümüze fidan desteklerinden dolayı teşekkür ederim” 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha