2015 Yılında "Çalışma Hayatına Katkı İçin Çalışıyoruz" sloganıyla yola çıkan Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) farklı ve güzel bir etkinlik ile "Mobbing ve MEYAD" ı gündeme taşıyarak ilkleri başarmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Farklı bir konsept olan "MEYAD DOST MECLİSİ BULUŞMALARINI" farklı zamanlarda düzenlemektedir.

Kamu ve özel sektörden birçok değerli konuğu davet ederek etkinlik düzenlemektedir.

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) 4 Aralık 2018 Salı. Akşam 19.00-22.00 Arası Savis Otelde Ev Sahipliğinde Meyad dost meclisi buluşması düzenledi.

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) Genel Başkanı İsmail Akgün Meyad dost meclisi buluşmasındaki konuşmasında;

“Saygıdeğer Konuklarımız;

Milletvekilleri, Vali, Türkiye Gaziler ve Şehit Yakınları Vakfı Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MEYAD AKADEMİ Eğiticileri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Koordinatörlüğü Ankara Koordinatörü, Akademisyenler,  Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı ve Genel Sekreteri, Devlet Personel Başkan Yardımcısı, Hava İş Sendikası Ankara Şube Başkanı, Yargıtay Üyesi, İş Baş Müfettişleri, Anadolu Ajansı, İşadamları, Siyaset-Yönetim-İletişim Bilim Uzmanı dostlar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda üst düzey yöneticiler, Sgk Yönetici ve çalışanları, Göç İdaresi İl Müdürleri,  TSK çalışanları, Milli Savunma Bakanlığı çalışanları, Birleşik Devlet Memurları Sendikası Genel Başkan Yardımcıları, Adıyamanlılar Vakfı Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, üniversite öğrencilerine, MEYAD Yönetim Kurulu Üyeleri, MEYAD Üyeleri, Yurtdışında olduğu için ve Kamuda yoğun programları nedeniyle katılamayan dostlar, Telefon ile selamlarını ileten Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı ve diğer dostlar ve Katılan birçok dosta, misafirperverlikleri için SAVİS OTEL sahiplerine, misafirlere nefis tatlılarını ikram eden sevgili dostum Bektaş Baba ya, büyük emekle çiğköfte yoğuran sevgili Mustafa Sarıkaya ve Yasin Fırat'a, emeği geçen herkese... Teşekkürler efendim. İyi ki varsınız.

Amacımız; dostlukların pekişmesi, MEYAD ne yapar?  Sorusuna cevap vermek ve saygıdeğer dostlarımızın gündeminde yer almaktır. Türkiye'nin lezzeti haline gelen çiğköfte ikramı eşliğinde sohbet etmek, siyasi bir dernek olmadığımızı, herkese hitap ederek ve her kesim ile "Mobbing Başta Olmak Üzere Çalışma Hayatı" ile ilgili çalıştığımızı, Ülkemizin birlik ve beraberliğine faaliyetlerimiz ile katkı yapmaya çalıştığımızı anlatmak ve göstermektir. Ayrıca Hoşça vakit geçirerek "gök kubbede" hoş sada bırakmaktır.

Tüm konuklarımızın memnun ayrılması bizi mutlu etmiştir.

Başka programlarımızda buluşmak dileğiyle...

"Çalışma Hayatına Katkı İçin Çalışıyoruz." Dedi.

Editör: Adıyaman Haber