Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman’a geldi.
 
Kentteki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek üzere gelen Gençoğlu, ilk olarak Gölbaşı ve Besni ilçelerini ziyaret etti.
 
Gençoğlu'nun ziyaretinde, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Müdür Yardımcıları Kazım Çoban ve Mehmet Altındal, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Şube Müdürü Mustafa Yetiş ve ilçe şube müdürleri eşlik etti.
 
Gölbaşı’nda Mimar Sinan Ortaokulu, Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yavuz İlkokulu, Yavuz Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Şehit Musa Vuruşkan Ortaokulu,
Besni ilçelerinde ise, Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Abidin Tanrıkulu Anadolu Lisesi, Özel İdare Ortaokulu ve Besni İlkokulunda ayrıntılı inceleme yapıldı.
 
Okul ziyaretlerinin ardından Genel Müdür Dr. Cem Gençoğlu, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.
 
GENÇOĞLU OKUL MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
 
Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Adıyaman’daki ziyaretleri kapsamında merkezde İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleriyle bir araya geldi.
 
Bakanlık vizyon ve misyon hedeflerini aktaran Dr. Gençoğlu, 2023 Eğitim vizyonu kapsamında temel eğitim alanında hayata geçirilen uygulamalar hakkında bilgi verdi. Uygulamaların sahadaki yansımaları olumlu ve olumsuz geri bildirimlerini önemsediklerini belirterek okul müdürlerinin görüş ve önerilerini dinledi.
Kaynak : PHA
Kaynak: pha