Mehmet Akif ERSOY İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Türkiye'nin en genç ve edebiyatımızın ise en küçük yazarı olan H. Mirhat COŞKUN okul idaresi ve öğretmenleri tarafından plakete layık görüldü. Okul idaresi ve öğretmenleri tarafından rol model başarısından dolayı tebrik edilen Mirhat COŞKUN'a plaketi okul müdürü Mahmut TEPE takdim etti.

Plaket töreninde konuşan okul Müdür TEPE; "Türkiye'ye örnek olan ve tüm öğrenciler üzerinde olumlu etki yaratan küçük yazarımıza teşekkür ederim. Onunla gurur duyuyoruz. O hem çok iyi bir okuyucu hem de çok iyi bir yazardır. Biz de okul idaresi ve öğretmenleri olarak Mirhat'ın örnek başarısını bir plaketle ödüllendirmek istedik. Edebiyatımızın genç yazarına başarılarının devamını dilerim." dedi.

Mirhat'ın başarısında büyük pay sahibi olan sınıf öğretmeni Mehmet KILINÇ ise şunları vurguladı: "Okulumuz 3.sınıf öğrencisi ve önemli bir değerimiz olan Hüseyin Mirhat COŞKUN’u tebrik ederim. Bu yaşta göstermiş olduğu çabaya, yazdığı ve yazmaya devam edeceği kitapları için kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim."

Birçok söyleşi ve imza gününe katılarak öğrencilere kitap okumayı sevdiren büyük işler yapan küçük yazar Mirhat ÇOŞKUN; "Bugün çok mutluyum. Okulumuz bana plaket verdi. Bunun için başta müdürümüz ve öğretmenim olmak üzere tüm öğretmenlerime teşekkür ederim. Ben de onlara layık başarılı bir öğrenci olacağım" dedi.

Arkadaşları tarafından çok sevilen küçük yazarın plaket alması sınıf arkadaşlarını da çok sevindirdi. Ayrıca Türk Edebiyatının en küçük yazarı sevincini arkadaşlarıyla paylaştı.

Editör: Adıyaman Haber