İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen ve şube müdürleri Mehmet Türk ve Mesut Coşkun ile pandemi dönemi sebebiyle ara verilen yüz yüze eğitime yeniden başlayan okullarda incelemelerde bulunarak okul idarecilerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Okullarda gerekli pandemi tedbirlerinin alındığını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunçmen, burada yaptığı açıklamada, yüz yüze eğitimde aksaklıkların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirtti.

Okulların eğitim öğretime hazır getirildiğini ifade eden Tunçmen, "Malum çocuklarımızın okul özlemi var. Bizler öğrencilerimizin özlemlerini sağlıklı bir şekilde gidermek için varız. Tüm benliğimizle onların eğitim öğretiminin aksamaya meydan vermeden yürümesi ve onların yüzlerinde gülücüklerin eksik olmaması için eğitim camiası olarak elimizden geleni ortaya koyuyoruz. Umarım hep birlikte bu zorlu günleri sağlıklı bir şekilde atlatırız.” dedi.

Öğrencilere bol bol kitap okunması tavsiyelerinde bulunan Tunçmen,  öğretmenlere çalışma hayatlarında öğrencilere ise eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha