Gündoğar'a Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarette Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. Ali Aydın hazır bulundular.

Dekan vekilliği görevli ile ilgili olarak açıklama yapan Üniversite İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hamdi Gündoğar, yeni görevi ile ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bu önemli göreve başlarken Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. Ali Aydın'ın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Sayın rektörümüzün bizleri bu göreve uygun görmesi hasebiyle kendilerine teşekkür ediyoruz. Bize tevcih edilen bu görevi en iyi şekilde yapmak için bütün gayretimizi sarf edeceğiz. Üniversitemizi başarı ile temsil edecek ve milletimize hizmet edecek öğrenciler yetiştirmek en önemli hedefimizdir” dedi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise Prof. Dr. Hamdi Gündoğar’a yeni görevinde başarılar dilerken, “ Prof. Dr. Hamdi Gündoğar’a yeni görevinde başarılar dilerken, İnşallah İslami İlimler Fakültesi’nde İslami ahlakla öğrencilerimizin yetiştirileceğini temenni ediyorum” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha