İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz başkanlığında, Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Vizyon Belgesi doğrultusunda, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün 7 Haziran tarih ve 26088354 sayılı gereği, imam hatip ortaokulları ve anadolu imam hatip liselerinin, öğretim programları, fiziki imkanları, akademik, bilimsel, sanatsal ve sosyal kültürel etkinlikler yönünden tanıtım toplantısı yapıldı.

TOBB Kız Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun ev sahipliğinde yapılan toplantıya Din Öğretimi Şubesi Şube Müdürü Selim Karahanlı ve kentteki Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Liselerinin müdürleri katıldı.

Din Öğretimi Şubesi Şube Müdürü Selim Karahanlı, burada yaptığı açıklamada, İmam Hatip Okullarının tanıtımı ile ilgili çalışmaların etkin ve planlı yürütülmesi için İmam Hatip Okulları tanıtımı il eylem planı kapsamında yapılacak çalışmalar ile Anadolu İmam hatip liseleri ve İmam Hatip ortaokullarının; haftalık ders çizelgeleri, öğretim programları, eğitim içeriği ve program çeşitliliği hakkında bilgi verdi.

Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz'ün okul müdürlerinin istek ve taleplerini dinlemesi ve iyi dilekleriyle son buldu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha