Etkinlikler kapsamında öğrenciler, okulun kampüsündeki hayvanat bahçesinde atlara bindiler, hayvanlar sevdiler. Öğrencilere daha sonra çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Okul girişinde öğretmenler tarafından karşılanan öğrenciler, öğretmenlerine tek tek teslim edildi.

Simya Koleji Müdürü Mehmet Akif İzci, okulların açılması ile birlikte Simya Kolejinde gerçekleşen uyum haftasına ilişkin açıklama yaptı.

Müdür İzci, çocukların evlerindeki gibi rahat ve sıcak bir ortamda eğitim göreceğine değinerek, “Bugün Simya Kolejinin 1. sınıf ve 5. Sınıflarımızın uyum haftasının ilk günü, bugün öğrencilerimiz kadar bizde çok heyecanlıyız. Onlarla etkinlikler düzenledik. Okulumuzu tanıma, fiziki şartlarımızı görme imkanını öğrencilerimizle birlikte yaşıyoruz. Çok heyecanlıyız, velilerimiz çocuklarını bize emanet etti. Çocuklarınız bizimdir artık, onlar Simya Kolejinde aynı evlerindeki gibi rahat olacaklar. Velilerimize bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Bugün uyum haftasının ilk günleri. Adıyaman’daki bütün öğrencilerimize başlattıkları bugünün hayat boyu başarı ile devam etmesini diliyorum. Kendilerine yürekten başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha