Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği program, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu‘nun açılış konuşması ile başladı. Köroğlu, “Kredi Yurtlar Kurumu'nun barınma ve beslenme hizmetlerinin yanında üçüncü bir saç ayağı olarak sosyal kültürel ve eğitim faaliyetlerini de katarak gençlerin hayata hazırlanmalarına katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün de tüm zorluklara rağmen başarı merdivenlerini azmi ve gayreti ile aşabilen sayın bakanımız Sema Ramazanoğlu hanımefendiyi sizlerle bir araya getirdik" dedi.

"ÇOK ZOR SÜREÇLERDEN GEÇTİK AMA MÜCADELEMİZDEN VAZGEÇMEDİK" 

Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu’nda bulunmaktan ve öğrenciler ile sohbet etmekten son derece memnun olduğunu ifade eden Ramazanoğlu, “ Çok zor süreçlerden geçtik ama yenilmedik ve mücadelemizden hiçbir zaman vazgeçmedik" ifadelerini kullandı. 

Her bir insanın birden çok kimliğe sahip olduğunu, bu kimliklerinin zamanda değişebileceğini, çeşitlenebileceğini belirten Ramazanoğlu, kişiliğin tek olduğunu ve bunun da insanın yaşantısında yapmış olduğu çalışmalarla şekillendiğini vurguladı. Ramazoğlu, konuşmasına şöyle devam etti. "Adıyaman'da ülkemizin geleceği gençler ile bir araya geldik. Soran, öğrenme ihtiyacı hisseden pırıl pırıl yavrular hepsi. Yolunuz açık, başarınız daim olsun. Her zaman arkanızdayız."

Program, hediye takdimi ve çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha