Erdemoğlu Holding’ten Adıyaman Üniversitesi’ne Ziyaret

Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu, Adıyaman Üniversitesi’ni ziyaret etti.

İşadamı İbrahim Erdemoğlu ve Ali Erdemoğlu ile Rektörlük makamında görüşen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, “Hayırsever bir babanın, Ülkemizin yetiştirdiği çok kıymetli bir insanın evlatları olan İbrahim Erdemoğlu ve Ali Erdemoğlu beyefendiler ile Besni’de kurulacak Kampüs alanı ile ilgili bilgi alış-verişinde bulunduk. Bu meyanda avam projesi ve master planı ile ilgili çalışmaları anlattık. Bunlar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah hep beraber güzel bir kampus oluşturacağız. Mimarlık Fakültesini inşa edeceğiz. Bu bakımdan kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Böyle insanların sayısının artmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.   

Adıyaman Üniversitesi’nin yeni yapılan, hızlı büyüyen bir üniversite olduğunu ifade eden İbrahim Erdemoğlu ise, “Bildiğiniz üzere Besni ilçesinde babamız Mehmet Erdemoğlu adına bir kampüs oluşturup Adıyaman Üniversitesi’ne bağlı bir Mimarlık Fakültesi yaptırmak istiyorduk. Bakanlar Kurulu’ndan bunun kararı çıkmıştı. Şimdi o projemizin arsa kısmı da tamamlandı. Gelişmelerle ilgili bilgi almak için buradayız. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam diyor. İnşallah önümüzdeki süreç de tamamlandığında temel atıp Merinos Grubu olarak Adıyaman Üniversitesi’ne Mimarlık Fakültesini kazandırmayı düşünüyoruz.” diye konuştu.

Rektör Gönüllü, Üniversite Onur Defterini imzalayan Erdemoğlu’na teşekkür ederek Cendere Köprüsü Simülasyonu ve plaket takdim etti.

Editör: Adıyaman Haber