Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul müdürleri ve müdür yardımcılarına “Eğitim Kurumları Yöneticileri İçin Organizasyonel Liderlik “ semineri gerçekleşti.

İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen seminere ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Şube Müdürü Ali Durmaz, Okul Müdürleri ve Müdür yardımcıları katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir’in açılış konuşmasının ardından Eğitim Uzmanı Yeliz Ceryan tarafından Eğitim Kurumları Yöneticileri İçin Organizasyonel Liderlik “ seminerine geçildi.

Eğitim Uzmanı Yeliz Ceryan, okul yöneticilerine liderlik ve liderliğin getirildiği görev ve sorumluluklar hakkında bilgi verdi.

Eğitim Uzmanı Yeliz Ceryan, yöneticilere liderlik tutumunu geliştirmeyi, planlama yapmayı, yüksek iş performansı oluşturmayı, problemleri hızlı çözmeyi ve motivasyon sağlamayı, takım çalışmasının önemini aşılamayı, sevilen ve benimsenen bir yönetici olmanın yollarını anlattı. Katılımcılarla uygulamalı olarak liderlik konusunda çeşitli etkinlikler düzenledi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha