Sosyal sorumluluk projelerine desteklerini sürdüren Adıyaman Belediyesi, depremin acılarını sarmaya çalışan Samsat’ta bir köy okulununkitap ve kitaplık ihtiyacını karşıladı.
Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun eşi Fulya Kutlu’nun ziyaret ettiği Samsat’ın Yarımbağ Köyü Ortaokulu’nun kitap ve kitaplık eksiği olan kütüphanesine destekte bulunuldu.
Okulu ziyaret eden Bayan Kutlu, okul kütüphanesi için yanında getirdiği kitapları, daha önce Adıyaman Belediyesi tarafından okula gönderilen ‘OKU’ temalı kitaplığa öğrencilerle birlikte dizdi. Büyük bir heyecanla kitapları inceleyen öğrenciler, desteklerinden dolayı Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun eşi Fulya Kutlu’ya çiçek takdim etti.
Bu tür desteklerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Fulya Kutlu, kitaplara kavuşan öğrencilerin mutluluğunun gözlerinden okunduğunu belirterek, “Buna şahit olmak gerçekten çok güzel bir şey. Öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız” diye konuştu.
Okul yönetimi ise yapılan destekten dolayı Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile okullarına kadar gelerek kitapları öğrencilerle birlikte kitaplığa dizen eşi Fulya Kutlu hanımefendiye teşekkür ettiler.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha