Birey Okulları öğretmenlerinden Ergün Bakır, Özge Bakır ve 5. sınıf öğrencilerinden oluşan grup, üniversite kampüsünü gezdi.

Üniversiteyi tanıtmak, bölüm ve programlar hakkında bilgi vermek ve üniversite ortamını yerinde görmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, öğretmen ve öğrenciler yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman Çarşısı (Minyaman), Adıyaman Evi Kültürel Hazine Müzesi, Perre Antik Kenti ve Nemrut Dağı minyatürleri, Cendere Köprüsü ana giriş kapısı gibi Adıyaman'ın tarihi ve kültürel değerlerinin minyatürlerini inceleyen öğrenci ve öğretmenler üniversitede oldukça eğlenceli zaman geçirdiler.

Eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme çalışmalarının yanı sıra barınma, beslenme, spor, kültür-sanat ve sosyal imkânlar konusunda yetkililerden bilgi alan Birey Okulları öğretmen ve öğrencileri, gezi programından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyaretin ardından okul öğretmenlerinden Özge Bakır, gezinin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Çok verimli bir gezi oldu. Üniversitemiz gün geçtikçe güzelleşiyor. Öğrencilerimizle birlikte üniversitemizin sosyal ve bilimsel alanlarını ziyaret ettik. Üniversite kapılarını bizlere açan ve bizlerle yakından ilgilenen başta Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamız ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cumhur Kırılmış olmak üzere üniversite yönetimine ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha