Adıyaman Alperen Ocakları Başkanı Sinan Önder, yaptığı yazılı açıklamada, bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara katılan kursiyerler kendini geliştirme fırsatı elde ettikleri bildirildi.

Daha önce düzenlenen Osmanlıca ve Bilgisayar İşletmenliği kursunun devam ettiğini belirten Önder, son olarak Diksiyon Eğitimi Kursu eklendiğini kurs sayısının artırılması amaçlandığı belirtildi.

-"KİŞİSEL DONANIM VE KARİYER AÇISINDAN ZİRVEDE OLMAK İSTİYORUZ"

Önder, amaçlarının bilgi birikimi, yetenekler, kişisel donanım ve kariyer açısından zirvede olmak istedikleri vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Bu hedefe ulaşabilmek bildiklerimizi karşımızdaki kişi ya da topluluğa aktarmakla mümkün olacaktır. Sahip olduğumuz gizli zenginliklerden yeterince yararlanmanın yolu, sahip olduğumuz zenginlikleri keşfetmektir. Dilin doğru bir biçimde kullanılması, düşüncelerin etkileyici bir konuşmayla aktarılması bir şahsiyet ve kalite göstergesidir. Sesi doğru, güçlü ve güzel kullanabilmek, duygularımızı yerli yerinde ve doğru yöntemlerle yansıtabilmek, düşüncelerimizi kısa, anlaşılır ve net bir biçimde aktarabilmek ve en önemlisi iyi bir dinleyici ve dinletici olabilmek için yoğun çaba harcıyoruz.”

Önder, bir elinde Kur’an bir elinde bilgisayar olan bir neslin yetişmesini amaçladıklarını belirterek, “Ocağımızın faaliyetlerine Kur’an-ı Kerim okuma kursu ve peygamberimizin hayatı olmak üzere iki Kurs daha eklenecektir. Bu programların düzenlenmesinde bizleri özveriyle destekleyen başta Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Aziz Özbilgiç’e, ilimiz için büyük bir değer olan İletişim Uzmanı Bilal Zemin’e, Kuran’ı Kerim derslerini veren Hafız Ziya Bellibaş’a ve Bilişim Teknikeri Mehmet Tırpan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha