Özen, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için ailelerin hazırlıklara başladığını hatırlatarak, veli ve öğrencilere yeni dönem öncesi kırtasiye ürünleri alırken dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Her işin bir ehlinin, uzmanı olduğunun altını çizen Özen,  “Burada sadece kitap ve kırtasiye ürünleri satmaya çalışmıyoruz aynı zamanda , insanlara hizmet etmeye çalışıyoruz Kırtasiyeciler işin ehli insanlardır ve işi ehli insanlara verilmelidir. Kırtasiyeciler sadece ürünü satma gayreti içerisinde değillerdir. Doğru ürünü kaliteli vermenin amacındadırlar." dedi.

Market zincirleri gibi yerlerde de kırtasiye ürünlerinin satışının yapıldığını aktaran Özen, ürün satmanın yanında insan kazanmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Müşterilerle bazı sorunlar da yaşadıklarını  dile getiren Özen, şöyle devam etti:

“Müşterilerde yaşadığımız sıkıntılarımızdan biri de kitapların çoğu zaman kendini güncellemesi. Özelikle soru bankaları, internetten online aldıkları zaman kitaplar geçen seneye ait ürünlerden olabiliyor. Bunlara dikkat etmek gerekiyor. Yaşadığımız sıkıntılardan biri de alıyor geliyor, abi bu eski kitap değiştirebilir miyiz?  Yani dikkat etmeleri gereken önemli şeyler bunlar, yani zaten öğretmenleri onlara belli bir liste veriyor, miktarını, markasını verip öyle gönderiyor. Dikkat etmeleri gereken şeye gelince öğretmenlerin yönlendirmesi daha makul olur. Her ne kadar biz yol göstermeye çalışsak da en doğrusunu öğretmenleri yol gösterir onlarda listelerine göre hareket etmeleri daha mantıklı olur.”

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha