İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Şube Müdürü Ramazan Korkut ile birlikte merkeze bağlı Kızılcapınar İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek incelemede bulundu.
Burada öğretmenlerle bira araya gelen Ahmet Alagöz, köy okulunda da emek verildiği takdirde büyük başarıların kazanılabileceğinin, bir milyon öğretmenin bir milyon fikir olduğunu, her öğrencinin ayrı bir dünya olduğunu ve onlarla ilgilenilmesi gerektiğini belirtti. 

Bakanlığın 2023 Eğitim Vizyonu konularına değinen Ahmet Alagöz,EBA kullanımı ve önemi üzerinde durarak destekleme (DYK) kurslarının yapılıp yapılmadığını ve yapılmıyorsa mutlaka yapılması yönünde ortam oluşturulması gerektiğini söyledi. Şırnak, Kilis gibi bölgelerde de çalıştığını ifade eden Ahmet Alagöz, Gayret gösterildiğinde ve ekibin verimli çalışmasıyla okullardaki başarı makas oranın ciddi düzeyde düşeceğini söyledi.
Öğretmenlerinde sorunlarını dinleyen İl Müdürümüz özellikle sınıf öğretmenlerinin il merkezine tayin olmalarının çok yüksek puan gerektirdiğini bunun haricinde ciddi yığılmaların olması sebebiyle boşluk olmadığını söyledi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha