Su Kuyusu Komisyon organizasyonluğunda düzenlenen kermese, Adıyaman İYİLİK-DER'in Kermes ekibi, öğretmen ve öğrenciler ile iyilik gönüllüleri katıldı.

Kermeste, Afrika'da suyun önemine ait fotoğraf sergisi yer aldı.

Okul Müdürü Abdulkerim Işık, burada yaptığı açıklamada, "Afrika'da Su Kuyusu Açmak" teması ile gerçekleştirilen çalışmalardan kermesin katılımın yüksek düzeyde gerçekleştiğini kaydetti.

Işık, şöyle devam etti:

"Hayatta en güzel şey ihtiyaç sahibi insanların sıkıntılarını gidermektir, onların gözlerindeki ışık en güzel ışıktır. Bizler, özellikle başka bir kıtada yaşayan ve hiç görmedikleri insanların ihtiyaçlarını karşılamak için çok büyük bir gayret gösteren İyilik neferleri olarak amacımız, temiz suya hasret ,yüreği yanık Afrikalı kardeşlerimizin su ihtiyaçlarını gidermek ve onların yüzlerini güldürmektir.

Çalışmamızda Gönüllü olarak yer alan Halil Han koordinasyonundaki Su Kuyusu Komisyonumuza, öğretmenlerimize, öğrenci ve ailelerine, Okul-Aile Birliğimize, İYİLİK-DER Adıyaman Şubesine ve gönüllülerine yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah Afrika'nın en çok ihtiyaç duyulan bir bölgesinde yaşayan insanlarına karşı okulumuzun tüm bileşenlerinin duyduğu ortak sorumluluğunun ürünü olarak su kuyumuzu açmış olacağız."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha