TÖMER, yabancı uyruklu öğrencilere yönelik yapmış olduğu Türkçe kurslarının yanı sıra YDS, YÖKDİL ve İngilizce kurslarıyla da üniversite öğrencilerine ve Adıyaman halkına destek olacak.

Uzman akademisyen kadrosu ile deneme sınavları, kaliteli ve özgün soru örnekleri, paragraf analizleri, akademik dil seviye tespit sınavları, testler,  okuma ve kelime çalışmaları gibi uygulamalarla yeni dönemde oldukça iddialı görünen TÖMER’in kurslarına ilgi duyan herkesin katılabileceği bildirildi.

Kamu personeli ve öğrencilere yüzde 20 indirim fırsatı sunan TÖMER’de kursların 28.09.2019 tarihinde başlayacağı bildirildi.

Konuyla ilgili konuşan TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Türker Barış Bulduk, ilgi duyan herkesi kurslara beklediklerini belirterek şunları söyledi:

“Adıyaman Üniversitesinde alanında uzman, tecrübeli birçok hocamız var. Bu hocalarımızı TÖMER bünyesinde değerlendirerek hem üniversitedeki öğrenci ve akademisyenlerimize hem de Adıyaman halkına hizmet sunmayı hedefledik. Lisansüstü çalışmalara yönelecek herkesi bu kurslarımıza bekliyoruz. İngilizce kurslarımız oluşacak talebe göre A1, A2 veya B1 düzeyinde olacaktır. TÖMER’i dil öğreniminde bir merkez haline getireceğiz. İlerleyen dönemlerde İngilizce dışında farklı yabancı dil kursları da açmayı planlıyoruz. YDS ve YÖKDİL sınavlarına hazırlanan herkesi uzman hocalarımızdan ders almaya davet ediyorum.” dedi.

ADYÜTÖMER ile ilgili iletişim, ücret, duyuru ve merak edilenler için http://adyu-tomer.adiyaman.edu.tr/TR adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha