Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün, Birlik Vakfı Ankara Şubesi iş birliğiyle gerçekleştirilen yarışmada önemli bir başarıya imza atan Sert’e Rektör Turgut tarafından plaket takdim edildi.

Türkiye genelindeki yarışmada yüzlerce katılımcıyı geride bırakarak önemli bir başarıya imza atan Sert’i tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Turgut, şunları ifade etti:

"Mehmet Akif Ersoy, manevi şahsiyeti ile bu topraklara adını altın harflerle yazdırmış çok önemli bir şairdir. Onun çizdiği yol her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır. Gençliğimize, çocuklarımıza vatan sevgisini, fedakarlığı, dürüstlüğü anlatmada onun şiirleri yol gösterici olmaya devam etmektedir. Bu denli büyük bir vatan şairi ile ilgili ülke genelinde gerçekleştirilen ve önemli bir prestije sahip olan yarışmada dereceye girerek bizleri sevindiren öğrencimiz Fatma Nur Sert’i tebrik ediyorum. Böyle güzel ve anlamlı bir organizasyonda elde ettiği başarı hem Adıyaman hem de Adıyaman Üniversitesi açısından gurur verici olmuştur. Evladımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha