Haber sitemizin “Kitap okuma kültürünü geliştirmek ve yaygınlaştırmak” amacıyla başlatmış olduğu etkinlikler devam ediyor.

Daha önce çeşitli etkinlikler yapan haber sitemiz bugünde Adıyaman Osman Gazi Ortaokuluna, öğrencilerin okumaları için kitap yardımında bulundu.

Haber sitemiz Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yaşar ve Haber sitemiz Yazarlarından Nazan Taştan Yapıcı tarafından götürülen kitaplar, ekibimizi karşılayan ev sahibi Okul Müdürü Şükrü Yetkin ve Türkçe Öğretmeni Aslı Aslan tarafından teslim alındı. Yazarımız Nazan Taştan Yapıcı’ya, Öğretmen Aslı Aslan tarafından çiçek takdim edildi.

Edebiyatçı yazarımız Nazan Taştan Yapıcı, Aslı Aslan’ın ders verdiği sınıfta öğrencilerle karşılıklı, sorulu-cevaplı zevkli bir söyleşi yaptı. Öğrenciler sordu yazarımız cevapladı.

Konuyla  ilgili bilgi veren Genel yayın Yönetmenimiz Yunus Yaşar; "Kitap okuma kültürünü geliştirmek ve yaygınlaştırmak” amacıyla başlatmış olduğumuz etkinlikler devam etmektedir. Bugün Adıyaman Osmangazi Ortaokuluna kitap yardımında bulunduk. Okul yönetimine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada haber sitemiz Adıyamanlılar Net ekibi olarak etkinliklerimiz devam edecektir." dedi.

Editör: Adıyaman Haber