Adıyaman il Millî Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından koordine edilen Okulum Temiz belgelendirme çalışmaları kapsamında bugüne kadar  47 denetçinin çalışmaları sonucu 775 okul ve kurum denetlendi.

Denetimi gerçekleştirilen 775 okul ve kurum içerisinden 710' u belge almaya hak kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen belge takdim törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Altındal, Ali Fırat ve İSGB çalışanları ve salgın nedeniyle köy okullarından belge almaya hak kazananlar arasından kısıtlı sayıda okul idarecileri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, burada yaptığı konuşmasında geleceğin teminatı olan öğrencilerin akademik başarılarını arttırmanın yanında ahlaklı, vatanını milletini seven, millî değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirilmesi, hayata hazırlanmasının önem taşıdığını belirterek, "İçinde bulunduğumuz bu salgın döneminde öğrencilerimizin temiz ve sağlıklı şartlarda eğitim öğretim görmelerini sağlamak adına okullarımızı hijyen kurallarına uygun olarak düzenlediniz, yorucu bir çalışma sürecinden geçtiniz. Sizlerin şahsında "Okulum Temiz belgesi" alan tüm okul idarecilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin ve toplumumuzun sağlığı adına gösterdiğiniz duyarlılık, sarf ettiğiniz emek ve gayretler için hepinize teşekkür ediyorum. Okulum Temiz belgelerinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum"

Tören belge takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha