Karne dağıtım törenine Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Karne dağıtım törenine katılmak üzere Yavuz Selim İlkokuluna giden Vali Nurullah Naci Kalkancı, öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.
Karne dağıtımı töreninde konuşan Vali Nurullah Naci kalkancı, “Bugün Adıyaman il genelinde 2017-2018 eğitim öğretim yarıyılının ilk yarısını tamamlamış oluyoruz. Böylece Adıyaman il genelinde 151 bin öğrencimiz karnelerini almış oluyor. İl Valisi olarak takip ettiğim kadarıyla başarılı bir eğitim yılı geçirdiğimizi düşünüyorum. Öğrencilerimizin bir mutluluk içerisinde okula gelip gittiklerini görüyor ve çalışmayı kendilerine şiar edinmelerinden mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin bu 15 günlük süre zarfında iyi dinlenerek moral ve motivasyonlarını kaybetmemelerini ve tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini diliyorum. Bütün öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor,kendilerine başarılar diliyorum”dedi.
Konuşmaların ardından karne dağıtımına geçildi. Öğrencilerin notlarını inceleyen Vali Kalkancı, öğrencilere karnelerini dağıtarak, başarılar diledi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha