Vali Pekmez, mesajında, 15-16 Haziran tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günü iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavının  tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman ilinde de gerçekleştirileceğini kaydetti.

Öğrencilerin ve aileleri yakından ilgilendiren YKS'nin huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla  gerekli tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Pekmez, şunları ifade etti:

"Yarınlarımızı emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Öğrencilerimiz için büyük önem ifade eden bu sınavda vatandaşlarımızdan da her zaman olduğu gibi hassasiyetle davranmalarını, özellikle gürültü kirliliğine karşı duyarlı olmalarını bekliyoruz. Gençlerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, YKS sınavının öğrencilerimize, ailelerine, eğitim camiamıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Eğitim hayatları için önemli bir aşama olan YKS sınavında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."  

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha