Adıyaman Belediyesi, 6 Haziran Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi öğrencilerin son eksiklerini tamamlamalarını sağlamak amacıyla ücretsiz online LGS tekrar kampı düzenliyor.

Tekrar yapmak isteyen, eksikleri olan ve yeni nesil soru çözemeyen öğrencilerin eksiklerini tamamlamaları amacıyla 27 Mayıs’ta başlayacak olan eğitim programının kayıtlarının devam ettiğini belirten yetkililer, bunun için uzman bir ekibin oluşturulduğunu söyledi.

Geçen yıl da düzenlenen ve yoğun ilgi gören eğitim programının bu yıl ki kayıtlarının devam ettiğini söyleyen ve kayıt yaptırmayan öğrencilerin 25 Mayıs’a kadar kayıt yaptırmasını isteyen Adıyaman Belediyesi yetkilileri sözlerini şöyle tamamladı:

“Pandemiden dolayı geçen yıl düzenlediğimiz ve büyük ilgi gören online ücretsiz tekrar kursunu bu yıl da düzenliyoruz. Online tekrar kurusu ile LGS’ye girecek olan 8. sınıf öğrencilerimizin eksiklerini kapamalarına yardımcı olmak istiyoruz. Tamamen ücretsiz olan bu kursta derslerin genel tekrarı yapılarak öğrencilerimizin eksiklerinin giderilmesi amaçlanıyor. Alanında uzman eğitmenlerimiz ile öğrencilerimiz için düzenleyeceğimiz interaktif bilgi şenliğine tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz. Türkçe, matematik, inkılâp tarihi, fen bilimleri, ingilizce ve din kültürü derslerinin genel tekrarının yapılacağı eğitim programımıza kaydolmak isteyen öğrencilerimiz belediyemizin sosyal medya hesaplarındaki ilgili paylaşımda yer alan kare kod üzerinden kayıtlarını yapabilir.”

Kaynak : PHA

Kaynak: pha