Eğitime büyük önem veren Adıyaman Belediyesi’nin, öğrencilerin ders çalışma olanağını genişletmek için hizmete koyduğu etüt merkezleri öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

İlkini Yeni Mahallede bulunan Abdulhamit Han Kültür Merkezinde, ikincisini de Hocaömer Mahallesi’nde bulunan Kent Konseyi altında açtıkları etüt merkezlerindeki yoğunluktan büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, öğrenciler için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Eğitimin gelişmiş toplumlardaki önemine de dikkat çeken Başkan Kılınç, “Ülkemizin geleceği olan öğrenci kardeşlerimizin daha rahat bir ortamda ders çalışabilmelerine olanak sağlamak için açtığımız ve sayılarını arttırmayı planladığımız etüt merkezlerimizde olan ilgi bizleri çok mutlu ediyor.” diye konuştu

Hafta içi her gün 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet veren etüt merkezlerinin, gelecek olan talebe göre gece geç saatlere kadar açık tutulabileceğini de sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, öğrencilerden gelecek her talebe açık olduklarını belirtti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha