Sevgili şerefsiz KORONAVİRÜS!

Öncelikle selam vermek isterdim ama hain olduğunu bildiğim için kusura bakma! Her yere pasaportsuz girebildiğin halde ülkemizde sınırda baya bekledin. Sınırımız yol geçen hanı iken nasıl bu kadar durabildin doğrusu merak ettik. Sonradan anladık ki şerefsizlik yapıp gizlice sızmışsın! Sen ne cibilliyetsiz utanmaz ahlaksızsın be!

Eyyy koronavirüs memleketimize getirdiğin hijyen için öncelikle samimi olarak teşekkür ederim. Suratımıza hapşıran yüzümüze hönk hönk öksürenlerin ağzına yapıştırdığın maske için sonsuz teşekkürler! Tuvaletlerde elini ova ova yıkayanları görünce İnan gözlerimiz yaşarıyor. O kadar uyarı yapıldığı halde memlekete gelmeyen temizlik sayende her yere geldi! Ülkemizde gelir adaletsizliği giderek arttığı halde saçtığın ölüm korkusu ile zengin fakir ayrımını da ortadan kaldırdın! Her yer dezenfekte edildi sayende! Daha ne yapasın coronavirüs!

Sevgili şerefsiz KORONAVİRÜS !

ülkemize geldiğinden beri siyasilerimiz birbirine küfür etmiyor. Ağzını burnunu dağıtan sağlık bakanımıza övgüler diziyorlar. Birlik diyorlar, herşeyin başı sağlık diyorlar! Üst perdeden kibir boca edenler ortalıkta yok! Nerde hangi delikte saklandığını bilsek valla şu havalar derin derin nefes almaya müsait. Otobüsler sokaklar gayet sakin! Kalabalık alan hiç kalmadı. Bu küçücük halinle nasıl başardın, şaşkınız! Yalnız şerefsiz olduğunu Trump yada Putin’e bulaşmayarak belli ettin! Sen de izan varsa sende cibilliyet varsa eğer ekmeği karne ile dağıtmıyorsan çıkar sahiplerini deşifre edersin. 2023’te bitecek olan anlaşmalar için üretildiğini düşünmek istemiyorum haberin olsun senden daha mikroplar üretti bir çok pisliği!

Sağlık bakanını dinleyeceğim diye yaklaşık on dakika abuk subuk tipleri dinlemek zorunda kaldım sayende! Küfrederim ama sen zaten mikropsun yakında gebereceksin. Aşı falan çıkarsa ne gülerim sana! Senin ülkemizdeki mikropları gördükçe çoğu bünyeden kaçtığını biliyorum. Sende sonuçta bir canlısın duyguların var, beynin var mi bilmiyorum? Beynin varsa göreceğin bir çok hadise seni mutasyona uğratır haberin olsun! Her tarafa ilaç atılıyor biliyorsun ait olduğun yerlere gideceksin. Gerçi ekranlardan laçka tiplerin beyninde yaşayabilirim diye hayal kurduğunu duydum! Bak burda haklısın sevgili CORONA! Yaşam alanı olarak bir çok beyin mevcut bir çok ağızdan lağımda akıyor! Tatlı dille yılanı deliğinden çıkarıp ayağımızla anasını ağlattığımız çok oldu! Bak burdan sana sesleniyorum acilen memleketimden defol git bizim mikrobumuz zaten bize yeter!

2020 de şöyle uçacağız böyle uçacağız derken geldiğimiz noktada el nasıl yıkanırı öğrendik ya sayende, Allah mikropluğunu versin! Bana bak eyyyy BAYY virüs! Senin ağababaların bize diz çöktürmedi. Sarsı domuzu kuşu ne yaptı ki sen yapabilesin! Biz senin cemazı eveliyatını çok iyi biliyoruz! Hamdolsun seni de dize getireceğiz. Bak burdan söylüyorum teğet geçececeksin! Şimdi birileri çıkmış yok şuraya şu kadar ilaç sıkalım yok bilmem nereye ne kadar. Sen üzülme mikrop denen corona pisliği ilaç milaç bunlar boş işler! Bak biz eğitimin ekonominin adaletin kafasına sıktık senin gibiler sayesinde! Sen yerleştiğin beyinlere mukayet ol yeter!

Sözlerime son verirken senden bir ricam var! Lütfen herkese bulaşma! Bak ekranlara bir sürü medya maymunu göreceksin! Yalaka tipler, sanatçı bozuntuları sürü psikolojili güdümlü füzeler var bak her yerde! Madem ülkemize geldin git onların bedeninde kolonini kur. Ülke olarak hem yalnız hem de çok yorgunuz başımızda bir sürü dert var! Her gün midemizi bulandıran o kadar çok mikrop görüyoruz ki bir de sen gelip sabrımızı taşırma! Mankenimiz düşünür, şakşakçımız yazar farkına vardın mı bilmiyorum bizim her konuda uzmanlığımız var! Biraz daha yayılırsan seni cehalete teslim ederiz! Var sen düşün sonra!