Kadın,istediği yere istediği zaman istediği kıyafetle gidecek.
Siz, insan olmayı öğreneceksiniz...
Kadını tahrik objesi olarak gören zihniyet; kadını tesettürlü görür gizemli bulur, mini etekli görür yollu bulur, çocuk görür savunmasız bulur.
Şerefsizler hep bi sebeb bulur...
"Vatanı korumak çocukları korumakla başlar." Mustafa Kemal Atatürk

Çocuk susar sen Susma istismara sessiz kalma...

Bugün başkasının çocuğunun başına gelen tecavüz, taciz, istismar, yarın senin de çocuğunun başına gelebilir. Ki susmaya devam edersen gelecekte.

Hükümetimiz laf cambazlıgı yapmasın, yasa çıkarsın daha kaç çocuk, kaç kadın? kaç ağaç, kaç hayvan katledilecek, istismar edilecek, yok edilecek.

 Efendiler, Eyy hükümet çocuklarımız öldürülüyor. Çocuklarımız istismar ediliyor, çocuklarımıza tecavüz ediliyor. Kadınlarımız katlediliyor. Kadınlarımızın yaşam hakkı ellerinden alınıyor. Peki sizler ne yapıyorsunuz? Katillere, istismarcılara indirim sağlanması dışında. Sizin işiniz suçluyu mu korumak yoksa mağduru mu korumak, savunmak, mağduriyet yaşanmasın diye tedbir mi almak. Neden suçlular ağır cezalarla cezalandırılmıyor? Neden ceza indirimleri uygulatıp dışarı salıyorsunuz bu katilleri, tecavüzcüleri, yaratıklar neden neden neden ?

Ne yapalım yani sizler gibi bir kerede bir şey olmaz diyip istismarı, tecavüzü, cinayeti aklamamızı mı bekliyorsunuz. Vicdanlarımızı mı kurutalım? 

Şuan sinirden elim, kolum titriyor. Kendi adaletimizi kendimiz saglayacaksak, o adalet sarayları neden var. Bu durum da denilebilir ki adaleti gitti, sarayı kaldı saray da halkın olmadığına göre oradan da halkın lehine bir karar çıkmaz diyorsunuz. Öyle mi ?