Çelikhan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Bora, 2009 yılında Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini anımsatarak, yaptığı hizmetler doğrultusunda vatandaşlardan destek istedi.

Bora, seçimi kazandığında ilçe ekonomisinin canlandırılması için farklı projeler üreteceğini anlattı.

Vatandaşlarla sohbet edip fikir alış verişinde bulunan Bora, soru cevap şeklinde gençlerin sorularına cevap verdi.

Bora, öncelikle belediye makamına geldiğinde  eksik olan hizmetleri tespit edip projeler üreterek, farklı bir hizmet anlayışı çerçevesinde o koltukta oturmak yerine halka hizmet edeceğini belirterek, şöyle devam etti:

‘’Yapacağımız ilk hizmet ise altyapı ve içme suyu sorunu projelendirip bu projeler çerçevesinde ilçemizi bu sıkıntıdan kurtaracağız. Daha sonra yollarımızı yaparak gençlerimiz için Gençlik Merkezi, Çocuk Parkları ve Adıyaman Üniversitesi yetkilileri ile görüşüp ikna edebilirsek 2 yıllık bir Meslek Yüksek Okulunu ilçemize kazandıracağız. Malumunuz ilçe ekonomisine büyük gelir sağlayan ve çiftçilerimizin ekmek parası olan tütünlerin para etmemesi vatandaşları zor durumda bırakmaktadır. Halkımızla beraber hakkımızı savunarak bu sorunun çözülmesi için gerekli çalışmaları yürüteceğiz. Tütüne alternatif olarak İlçede hayvancılık üretimi için ne gerekirse halkıma yardımcı olacağım. İlçemizde bulunan turizm alanlarını değerlendirilerek Çat Barajı Göleti’n de yaklaşık 80 adacık bulunan ve 2 bin yılda oluşan yüzen adacıkları ile Çelikhan İçmecesini turizme kazandıracağız. Halkımıza hizmet için gelen paraları bir kuruşunun hesabını yaparak çar çur etmeden halkımıza hizmet olarak sunmayı en önemli vazife olarak biliyoruz bunun sorumluluğunu vicdanımızda his ediyorum. Tüm halkımıza saygılarımı arz ediyorum.’’

Kaynak : PHA

Kaynak: pha