İdlib’de gerçekleşen hain saldırıya ilişken ortak tepki gösteren Çelikhan Milli İrade Platformu üyeleri, ülkesine bağımlılığını göstermek amacıyla Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve İlçe Kaymakamı Abdullah Demirdağ’ı ziyaret etti.

Ziyarette duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Bulut, bu duyarlılıktan dolayı STK’lar temsilcilerine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Başkan Bulut, mesajında şunları ifade etti:

"Suriye’nin İdlib şehrinde rejim unsurlarınca bombalanan ve 36 askerimizin şehit edilmesiyle beraber bu ülke uğruna canını feda eden şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diler, kederli ailelerine ve yaralılara başsağlığı dileriz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu ülkede bizden başka dostumuz yoktur. Bayrağımıza uzatılan eller kırılana kadar, kahraman askerlerimizin kanı yerde kalmayıncaya kadar, mazlumların ahı alıncaya kadar, gerekirse bu vatan uğrunda Suriye’de Mehmetçiklerimizle beraber hem Amerika ve hem de Rusya’ya minnet etmeden mücadeleye devam edip devletimize destek vereceğiz. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanı’mızı destekleyen STK’lara ve halkımıza minnettar olduğumuzu bilip herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Ülkenin birlik ve beraberliğine değinen Kaymakam Abdullah Demirdağ, ise "Bu konuda duyarlılığını gösteren ve bizleri ziyaret eden STK’lara ve Çelikhanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum." dedi. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha