Kaymakam Çelik, mesajında "Rahmet, mağfiret, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Cenab-ı Hak tuttuğumuz oruçlarımızı, ibadetlerimizi, hayır ve hasenatlarımızı kabul etsin."dedi.

"Bayramlar; neşemiz, sevincimiz, mutluluğumuzdur. Çocuklarımızın bayramlıklarıyla etrafta koşturup şeker topladıkları neşeli anlarıyla, yaşlılarımızla hürmetle edilen sohbetleriyle, aileleri bir araya getiren bereketli sofralarıyla birlik ve beraberliğimizi güçlendiren özel ve güzel günlerdir"diyen Kaymakam Çelik, şu ifadelere yer verdi:

"Gönül, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olmayı isterdi. Salgınla mücadelede uyguladığımız tam kapanma tedbirleri kapsamında bu bayramda evlerimizde yalnızca ev ahalisiyle bir arada olabileceğiz. Tedbirlere azami riayetle kısa zamanda tüm sevdiklerimizle bir arada olduğumuz bayramlara kavuşacağız, İnşallah.
Biz istersek gönüller bayram yeri olur. Bu yıl da tüm bayramlarda olduğu gibi gönüllerimizde bayram coşkumuzu, neşemizi taşıyacak; sevdiklerimizle bayramlaşma yerimiz gönüllerimiz olacak ve yeni bayramlarda kucaklaşmak için hep birlikte niyet edeceğiz.Allah’tan hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum. Bayramın gönüllere umut getirmesi duasıyla, Ramazan Bayramı’mız neşe olsun, sağlık olsun, mübarek olsun."
 

Kaynak : PHA

Kaynak: pha