İlçe’de yaşanması muhtemel olan trafik ve asayiş olayların önüne geçilmesi için yapılan çalışmalar sonucu mobese kameraları tarafından cezai işlemlere ve araç sürücülerin gelişi güzel araçlarını caddelerde park etmemeleri konusunda uyarılar başladı.

İlçe Emniyet ve Trafik Şube ekipleri Cumhuriyet Meydanı, Mahmut Şahin caddesi, Mehemet Akif Ersoy ve Başpınar caddelerinde park yasağının olduğu yerlerde halkıın bilinçlenmesi için uyarı mahayetinde “mobese kameralarından cezai işlem yapılmaktadır” yazılan trafik tabelaları belli noktalara konuldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları açıklamada, “Vatandaşlarımızın gereksiz yere ceza yememeleri için trafik işaret levhalarına ve karayolları tarafından çizilen yol şeritlerine, dikkat edilmesi ve sokak girişlerine araç park yapılmaması konusunda görevli memurlarla uygulamaları halinde halkımızı uyararak, gereksiz cazadan kaçmalarını istiyoruz. Bizim temel amacımız. Herkesin rahat bir şekilde ilçe merkezinde yolculuk etmesidir” dediler.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha