Çelikhan Önder Derneğinde biraraya gelen Milli İdare Platformu üyelerince burada verdikleri mesajda, zalim Esad rejiminin, mazlum coğrafyaların umudu olan Türkiye Cumhuriyeti'nin gözbebeği olan askerin hedef alındığını kaydetti.

Mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Bayrağımızı uzatılan eller kırılana ve kahraman askerimizin kanı yerde kalmayıncaya kadar ve tüm mazlumların ahı alınıncaya denk bu zalimlerle mücadele etmeye devam edip devletimize destek vereceğiz. Zaman saftan sıklaştırma zamadır, zaman aziz milletimizin kahraman ordumuzun devletimizin yanında dim dik durma zamanıdır. Şüphesiz ki haktan yana olanlar her daim kazanmıştır. Allah devletimize ve milletimizi tüm belalardan korusun."

Toplantıya Milli İdare Platformu, üyeleri olan Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Koç, Eğitime Destek Platformu Başkanı Ramazan Yıldız, Memur-Sen Başkanı Abubekir Siret Altun, Eğitim Bir-Sen Başkanı Ekrem Göndoğar, Kamu-Sen Başkanı Hüseyin Altun, Önder Başkanı Sadık Yolcu, İHH Temsilcisi Mehmet Uğurlu ve İyilik-Der Temsilcisi Mehmet Yaylagül katıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha