Eğitim Uzmanı Davut Akpınar, tarafından başlatılan kampanya kapsamında gurbette okuyan öğrencilerin sıkıntılarının giderilmesi hedefleniyor.

Akpınar, yaptığı açıklamada, Çelikhanlı olup ta üniversiteyi okuyan geçlere herkesin bir katkısının olması gerektiğini söyledi.

Herkesi bu kampanyaya davet eden Akpınar, Dışarıda öğrenimini sürdüren üniversite öğrencileri için bütün Çelikhanlıları, Sivil Toplum Kuruluşlarını, sendika temsilcilerini, dernek başkanları, esnaflar, iş adamları ve ilçe halkı bir havuz oluşturup, bu kampanyaya tüm duyarlı vatandaşlarımızı davet ediyoruz dedi.

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve ilçe Kaymakamı Adem Kaya’nın bu anlamlı yardım için desteklerini bekliyoruz ifadesine yer veren Akpınar, şöyle devam etti:

Üniversite gençlerimize yılda bir defa Mehmetçik tepesinde yeni açılan restoranda bir yemek Sayın Belediye başkanımız verse, ilçe Kaymakamımız bir çay partisi verse toplumda dayanışma çok üst üst düzeye çıkar. Kaynaşmayı en üst düzeyde tutmak için gençlerle tanışmak, hemhal olmak, kaynaşmak babında güzel sonuçlar doğacağına eminim. İlleride gençlerimiz Bana bu anlamlı yardımı yaptı. Bana sahip çıktı,  beni unutmadı. Bende bu ilçenin evladıyım deyip dayanışma ve kaynaşmayı maksimum düzeyde tutmamızı sağlayacak yeni nesil gençlerimizi yetiştirmemiz lazım. Bu gençlerimize moral depolama yönünde güzel neticeler doğacağından hiç şüpheniz olmasın. Bu gençler bizim bu kampanyamıza hepinizi davet ediyoruz. Dayanışma merkezleri, İlçe Belediyesi, İlçe kaymakamı, müftülük, sendika ve dernek başkanları kısacası herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber