Açılışa, Vali Mahmut Çuhadar, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Çelikhan Kaymakam Vekili Batuhan Bingöl, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve Yeşilova köyü halkı katıldı.

Vali Mahmut Çuhadar, Milletvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyeti köye gelişinde köy halkı karşıladı.

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, açılışta yaptığı konuşmasında, “Vatandaşlarımızın ve hayırseverlerimizin desteği ile yapılan caminin Yeşilova köyümüze hayırlı olasını diliyorum. Yüce Allah bizleri camisiz ve ezansız bırakmasın. Böyle güzel bir eseri maddi ve manevi destekleri ile köyümüze kazandıran herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.  

Güzel bir camiyi inşa ederek hizmete sunan Yeşilova köyü halkına ve hayırseverlere teşekkür eden Vali Mahmut Çuhadar ise, “Böyle güzel bir camiyi inşa ederek köyümüze kazandıran Yeşilova köyü halkına ve hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ‘Allah'ın mescitlerini Allah'a ve ahiret gününe inananlar imar eder’ demektedir. Allah hayırseverlerimizin sayısını artırsın ve çocuk seslerini de camilerimizden eksik etmesin. Caminin köyümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen, katkıda bulanan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.

İl Müftüsü Mehmet Taşçı tarafından yapılan dua sonrası Yeşilova Köyü Camisi’nin kurdelesi kesilerek ibadete açıldı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha