Memur-Sen İlçe toplantısına, Memur-Sen İl Başkanı Ali Deniz, Bem Bir-Sen İl Başkanı Mahmut İnan, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Mevlana Polat, Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Ekrem Gündoğar, Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Abubekir Yaman, Büro Memur-Sen Temsilcisi Abdurrahman Üzümcü, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Hasan Demirbağ, Bem-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Orhan Altınışık, Toç Bir-Sen İlçe Temsilcisi Ali Aktürk katıldı.

Memur-Sen İl Başkanı Ali Deniz yaptığı açıklamada, "Memur-Sen'in Çelikhan'da kuruluşundan bugüne kadar büyük emekler veren Başkan Abdurrahman Üzümcü’ye teşekkür ettiğini belirterek, bayrağı devralan Abubekir Siret Altın'a da başarılar diledi.

Üzümcü Başkanımızın bundan sonra da sahip olduğu tecrübe ve deneyimlerle yeni başkanımızın yanında olacağını, onlara rehberlik edeceğini ve yardımcı olacağını belirtti."

İlçe Temsilcisi olarak bayrağı devir alan Abubekir Siret Altın, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Memur-Sen İlçe Temsilciliğine, tüm işkollarımızın ortak iradesi ile şahsıma, Memur-Sen Çelikhan İlçe Temsilciliğini tevdi etmişlerdir. Kıymetli başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Memur-Sen Çelikhan İlçe Temsilciliği görevini kendisinden devraldığım ve yıllarca büyük bir özveri ile bu mücadelemizi omuzlamış, Büro Memur-Sen İlçe Temsilciliğini görevini yürütmekte olan Sayın Abdurrahman Üzümcü Başkanımıza da yaptıkları hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bu akşam bizleri yalnız bırakmayan Adıyaman Memur-Sen İl Başkanımız Sayın Ali Deniz'e, Bem Bir-Sen İl Başkanımız Sayın Mahmut İnan'a, Birlik Haber-Sen İl Başkanımız Sayın Mevlana Polat'a ve yıllardır aynı mücadeleyi birlikte yürüttüğümüz çok değerli ilçe başkanlarımıza da teşekkür ediyorum.

Sendikal mücadelemizin hakkını vermek, bize verilen sorumluluğun altından kalkmak, sendikamızı zirveden, yeni ufuklara taşımak için bundan sonra da kararlı mücadelemize kesintisiz devam edeceğiz. Rabbim bizleri sizlere karşı utandırmasın ve mücadelemizde muvaffak eylesin."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha