Çelikhan çat barajı sosyal tesisinde yoğun kalabalığın oluştuğu veda yemeğine Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Kurum Amirleri, Mahalle Muhtarları, Esnaflar, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Bulut, yaptığı konuşmada, ilçede 3 yıl boyunca beraber yaptığı projeleri ve çalıştığı hizmetleri anlattı.

Bulut, "Kaymakam Adem Kaya’yı kendi kardeşim gibi gördüğüm için bu zaman içerisinde ilçe’de yapılan hizmet çalışmaları esnasında belediye olarak bize yardımcı oldu. Bu süre içerisinde ilçemizde yapılan çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Adıyaman Vali Yardımcılığına Atanan Adem Kaya’ya yeni görevinden dolayı kendilerine şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakam olarak buraya atandığı zaman Çelikhan’a kendi isteğiyle geldiğini belirten Kaymakam Adem Kaya, “İlçemizde kaldığım 3 yıl süre içerisinde birçok hizmet çalışmalarına ve projelere imza attık. Bu süre içerisinde Kaymakam olarak vatandaşlarımıza belki sesimizi duyurduk ama hiçbir vatandaşın kalbini kırmadık. Şuana kadar ilçemizde yapılan çalışmalar çerçevesinde biz yüzümüzün akıyla buradan ayrılsak da nerede görev yaparsak yapalım, hizmet kapsamında kapım her zaman Çelikhanlı hemşerilerime açıktır” dedi.

Yapılan konuşmalar ardından Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut 3 yıl ilçede görev yapan Kaymakam Adem Kaya’ya Fahri Hemşerilik Beraatı verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, Çelikhan Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Mahmut Nedim Ökmen Mahallesi Muhtarı Mustafa Üzümcü ve 15 Temmuz Millet Şehitleri Camii Yapma ve yaşatma Derneği Başkanı Abümüslüm Çakmak, Kaymakam Adem Kaya’ya ilçeye yapılan bu hizmetlerden dolayı kendilerine birer plaket takdim ettiler.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha