Çelikhan Belediyesi tarafından bu yıl yapılan altyapı çalışmalarından dolayı son günlerde ilçede yağan kar ve yağmur suların aşınmasıyla Mehmet Akif Ersoy Caddesinde oluşan çukurların düzeltilmesi için Belediye personeli çukurları çakıl ile doldurularak araç trafiğini sağladı.

"Biz AK Parti olarak Belediyecilik anlayışı içinde daima halkımıza hizmet etmek için varız" diyen Belediye Başkanı Mustafa Bulut, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“İlçemize bu yıl yapılan büyük projeler içinde doğalgaz, kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu altyapı çalışmalarıyla beraber Karmukuk İçme Suyu Projesini de tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Yapılan proje çalışmaları içerisinde saniyede 24 litre karmukuk içme suyunu ana depoya aktardık. İlçenin altyapı çalışması ise bu yıl sonbahar ayına kadar bitirilmesi hedefindeyiz. Çat Barajı göletinde cazibe su ile tarım arazilerin sulanması için yapılan tünel çalışmaların bitirilmesi içinde çalışmalar devam ediliyor. Halkımızın bizlerin üzerinde büyük emeği var. Bizler ise belediyecilik anlayışı içinde halkımıza ne kadar hizmet yapsak azdır. Yeter ki halkımız hizmet istesin bizler o hizmeti yapmaya hazırız."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha