Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut’un ev sahipliğinde, Ak Parti İl Başkanı Çelikhan’da faaliyet gösteren Sivil toplum kuruluşları ile Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bir araya geldi.

Çelikhan Belediyesinde Sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Ak Partililer Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde izlenilecek yol ve yöntem hakkında bilgi verdiler.
Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Ak Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ile İlçedeki Sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdiklerini söyledi.
Ak Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ilçeleri gezdiğini ve bütün ilçelerde teşkilatla birlikte izlenilecek yol ve yöntem konusunda toplantılar yaptığını ancak, Çelikhan’da hem teşkilat hem de STK’larla bir araya gelme fırsatı bulduklarını söyledi.
 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çelikhan’dan beklenenin üzerinde destek beklediklerini belirten İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Sivil toplum kuruluşu temsilcilerine de teşekkür etti.
Editör: Adıyaman Haber