AK Partili Aydın'ı, parti binası önünde AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Bulut, İlçe Koordinatörü Nihat Karaaslan, İlçe Başkanı Mahmut Avcı ve parti üyeleri karşıladı.

Aydın, burada yaptığı konuşmasında, AK Parti Adayı Mustafa Bulut için destek istedi.

Milletvekili Aydın, şunları kaydetti:

"Binlerce kilometre ötede Yeni Zelanda da tek görevi onun vazifesini icra eden müslüman kardeşlerimizi tarayarak 50’sini şehit ediyor. Silahın üzerindeki mesajlara baktığımızda mesajda söyle diyor. Ayasofya’yı kiliseye dönüştüreceğiz. Burada çok net ve açık bir şekilde Türkiye’yi ve Tayyip Erdoğan’ı hedefe alıyor. Çünkü onlar bunu biliyor ki bütün müslümanların dayanağı ve tek kalesi olan Türkiye Cumhuriyeti ve onun lideri Recep Tayip Erdoğan’dır. Dolayısıyla mazlumların ve müslümanların umudu olan cumhurbaşkanımızı zayıflatmak ve onu orda indirmek için elinden gelen tüm gayreti gösteriyorlar. Binlerce kilometre ötesinde Yeni Zellanda ve Türkiye ile ne alakası var. Çünkü bunların amaçları belli dünya beşten büyüktür diyen ve İsrail’e ‘Van Münit’ çeken başka lider var mı? Ve ya da başka bir ülke var mı yok. Tayip Erdoğan var ve Türkiye Cumhuriyeti var. Dünya tarihinde tüm müslümanlar diyor ki umut Türkiye’dir. Yıkılmayan son kale Türkiye ve bizlere sahip çıkan tek lider ise Recep Tayip Erdoğan’dır. Onun için haçlı ittifakı onun alehine birleşmiş ve onların gözünde halen bu coğrafya da müslümanların yaşamasına hazmetmiş değil İstanbul kentini hazmedemiyorlar. İstanbul’a Kostantinipolis diyorlar ve İstanbul’u tekrar ele geçirip bu coğrafyaya sahip olmak istiyorlar. Ayrıca haçlı mantığı ve haçlı zihniyeti tekrar devam ediyor. O yüzden biz müslümanlar olarak hep beraber birlikteliğimizi muhafaza etmek zorundayız. Başka çaremiz başka şansımız yok. Çünkü Allah muhafaza Türkiye’de döşerse Türkiye’deki vatandaşlarda Irak, Suriye, Mısır, Yemen Libya, Arakan, Filistin gibi ve hep müslümanlar kan ağlıyor. Hep kan ve hep gözyaşı sadece müslümanlarda var başka ülkelerde yok. O yüzden bize düşen görev daha çok duacı olmak daha çok birlik ve beraberlik içinde yaşamak için güçlü olmak zorundayız."

-"TÜRKİYE’NİN BÜYÜMESİNİ VE GÜÇLENMESİNİ KABUL EDEMİYORLAR"

Aydın, geçmişte 600 yıl buyunca bütün dünyaya adaletle hükmettiğini bildiklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bunlar diyor ki bu millet uyanırsa ve kendine gelirse bunlarla baş edemeyiz. Bu millet güçlendikçe kendilerine at koşturacak alan azalacak ve kendilerine karşı o zalimlere karşı Türkiye bir engel olacaktır. O yüzden Türkiye’nin büyümesine ve güçlenmesine kabul edemiyorlar. Bize düşende kim bizim için elini taşın altına koyuyor, kim bize destek ve yardımcı oluyorsa bizde onlarla birlikte yol yürüyeceğiz. Çünkü bunu biliyorum ki vereceğimiz her bir oy sadece Mustafa Bulut’un elini güçlendirmeyecek ve sadece AK Parti içinde değil onunla birlikte Türkiye’yi güçlendirecek,  Gazne’de bombalar altında kalan kardeşlerimizi güçlendirecek, Arakan’daki mazlumların gözyaşlarını dindirecek ve bütün müslümanların umudunu güçlendirecek. Bu yüzden bu süreçte daha güçlü daha birlikçi olmamız gerekir. Bu konuda Çelikhanlılardan Allah razı olsun bu güne kadar hep dualarıyla bizimle birlikte oldular. Allah bizleri de mahçup etmesin ben Çelikhan’a sık sık gelip gidiyorum. Çelikhan’ın sorunlarını biliyorum ve yıllardır Çelikhan’ın kangrenleşmiş sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduk. Geri kalan sorunları da çözmek için gereken çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Tütün başta olmak üzere altyapısı, okulu, hastanesi gibi sorunları çözmek için çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha